Over MagicWood

Als houthandel hebben wij veel exclusieve hardhoutsoorten ter beschikking in zowel ruw als geschaafde uitvoering. Deze houtsoorten zijn afkomstig uit duurzaam beheerde bossen en gecertificeerde zagerijen vanuit Europa, America, Azië en Afrika. Naast ruw en geschaafd hardhout hebben wij ook exotische boomstammen ter beschikking die klantspecifiek naar plaathout verzaagd en op lat gezet kunnen worden.

 

Als houtbewerkingsbedrijf zijn wij gespecialiseerd in het fabrieksmatig produceren van douglas en eiken houtconstructies met authentieke houtverbindingen (gebinten) voor toepassingen bij overkappingen, spanten en dakconstructies. Daarnaast verzorgen wij houtbewerkingen zoals vingerlassen-lamineren, schaven, frezen en schuren. Ook voor het verduurzamen, het op kleur brengen of het brandwerend behandelen van hout kunt u bij ons terecht.

 

Door ons uitgebreide assortiment, ruime productkennis en jarenlange ervaring op het gebied van hardhout en hardhouten producten, is MagicWood de betrouwbare partner voor de bouw- en hoveniersector.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft of laat u informeren over de mogelijkheden.