Terrasbekleding

Woongenot gaat verder dan alleen het huis waarin we wonen. We leven meer buiten waardoor het steeds belangrijker wordt dat ook de tuin ons wooncomfort verhoogt. Voor het deels verharden van tuinen is er volop keus aan materialen maar wat is er nu mooier en sfeervoller dan een hardhouten terras aan huis of rondom uw zwembad? MagicWood heeft een uitgebreid assortiment aan hardhouten terrasplanken in een

gladde of geribbelde uitvoering, met of zonder een verborgen bevestigingssysteem

 

 

Als houthandel zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en het leveren van hardhouten terrasbekledingen voorzien van toebehoren zoals een hardhouten ordeconstructie, schroeven en bevestigingsclips. Naast een uitgebreid assortiment aan hardhouten terrasplanken beschikken wij ook over eigentijdse houtcomposiet (WPC) terrasplanken, dat net als hardhout in vele kleuren en modellen te verkrijgen is. Voor ieder gewenste

terras is er een hardhouten terrasplank verkrijgbaar, maar kunt u met het standaard assortiment alsnog niet slagen dan ontwikkelen en produceren wij dit speciaal voor u.

 

Als productiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het schaven van maatwerk terrasplanken waarbij het loopvlak glad, opgeruwd of juist geribbeld moet zijn. Als u geen schroeven in het zicht wenst te hebben dan kunnen wij de terrasplanken voorzien van een onzichtbaar bevestigingssysteem. Daarnaast is het mogelijk om terrasplanken te laten voorzien van ons eigen unieke antislipsysteem MagicGrip.

 

MagicGrip is een uniek en hoogwaardig antislipsysteem dat door eigen ontwikkeling en productie is te leveren in 5 verschillende uitvoeringen. Deze systemen kunnen worden aangebracht op elke daarvoor geschikte terrasplank. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze homepage bij “downloads”.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op indien u vragen heeft of laat u informeren over de mogelijkheden.

projecten